Beoordelingen van Eliya Gorredijk

Recente recensies

5.0
Rutger Bakker
5 december 2021
Reactie van Eliya

πŸŒΉπŸ’šπŸŒΉ

Bart van der Kooi
4 december 2021

We hebben weer een nieuw gerecht geprobeerd, ook deze was erg lekker. Zeker een aanrader. Perfect op tijd met de bezorging. Dankje!

Reactie van Eliya

Bedankt πŸŒΉπŸ’šπŸ₯°

Izaak
27 november 2021

We hebben weer heerlijk gegeten!

Reactie van Eliya

Bedankt πŸŒ·πŸ’šπŸŒΊ

Peter Hendriksen
27 november 2021

Prettige kennismaking met Iraans gerecht en de mensen die het bereid hebben :-) Daarna 2 indiase gerechten beproefd en met veel pelzier opgegeten.

Reactie van Eliya

Bedankt πŸŒ·πŸ’šπŸ₯°

Peter
26 november 2021
Reactie van Eliya

πŸŒΊπŸ’šπŸ₯°

Jaho
21 november 2021
Reactie van Eliya

πŸ’«πŸ’šπŸŒΉ

Aneres
20 november 2021

Lekker gegeten! :)

Reactie van Eliya

πŸ’šπŸŒΊπŸ˜

M b
12 november 2021

Heerlijk gegeten!

Reactie van Eliya

πŸ₯°πŸ’šπŸŒΊ

HM
6 november 2021

Heerlijk gegeten!

Reactie van Eliya

πŸŒΊπŸ’šπŸŒ·

Gert
6 november 2021

Het was weer super lekker en meer dan genoeg om twee keer van te eten. Vlot en vriendelijk bezorgd.

Reactie van Eliya

πŸ˜πŸ’šπŸŒ·

Ambergen
5 november 2021
Reactie van Eliya

πŸŒΊπŸ’šπŸ₯°

Hillie Bijker
1 november 2021

Vanuit de B&B een maaltijd hier laten bezorgen. Wat een heerlijke maaltijd. Zou willen dat wij zo'n restaurant bij ons in de buurt hadden. Gerechten waren goed warm/heet en met zorg bereid. Voor ons was het echt uit eten maar dan niet in het restaurant.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Eliya

Bedankt πŸ₯°πŸ’šπŸŒΊ

Tharanga
31 oktober 2021

Het eten was heel erg goed. eerste keer maar zeker niet de laatste

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Eliya

πŸ₯°πŸ’šπŸŒΉ

Rik
30 oktober 2021

Heerlijk smaakvol eten in ruime porties! We hebben genoten! Zeer vriendelijk geholpen

Reactie van Eliya

Bedankt πŸ’šπŸŒΉπŸ₯°

feikerijpma
27 oktober 2021

super

Reactie van Eliya

πŸ₯°πŸŒΉπŸ’š

Snijder
20 oktober 2021

Het eten was top! En het personeel was zeer aardig!!!

Reactie van Eliya

πŸ˜πŸ’šπŸ₯°

M.b
16 oktober 2021
Reactie van Eliya

πŸ₯°πŸ’šπŸ˜

Jeroen
10 oktober 2021
Boer
10 oktober 2021

Het eten is geweldig. Vooral de butter ckicken is de beste ooit gegeten. Wij hadden ook het ijs, ook dat is super lekker, maar de paar pistache nootjes mogen er wel uit blijven. Ze voegen, wat ons betreft geen smaak toe en zijn zacht geworden door het vocht van het ijs. Maar we komen zeker snel weer halen.

Reactie van Eliya

Heel erg bedankt voor het goede punt dat u noemde ... Dat kloptπŸ‘ΨŒ want pistachenoten worden toegevoegd aan ijs nadat het is gemaakt, het wordt een beetje zachterπŸ™‚ We zullen u advies zeker opvolgen zodat klanten er meer van kunnen genieten.πŸ€—πŸ’šπŸŒΉ

Bart van der Kooi
9 oktober 2021

Het eten was wederom heerlijk, en ruim op tijd afgeleverd. Een half uur later gingen we eten, maar toen was het nog steeds warm. Opnieuw twee lekkere gerechten en ook de desserts waren erg lekker. Voor herhaling vatbaar!

Reactie van Eliya

Bedankt πŸ₯°πŸŒΉπŸ˜

P
4 oktober 2021

iraans rijstgerecht met lamsvlees bestel zamen met de pakora(gefrituurde groentes) rijst smaakte zeer goed,,lamsvlees lekker mals en lekker pittig! Bedankt!

Reactie van Eliya

Bedankt 🀩🌹😍

Edward
2 oktober 2021

Super lekker gegeten. Dit gaan we vaker doen. Erg vriendelijk geholpen. Blij !

Reactie van Eliya

Bedankt😍🌹🀩

Fardau
29 september 2021

Heerlijk gegeten!

Reactie van Eliya

🀩🌹πŸ₯°

.
29 september 2021
Reactie van Eliya

πŸ₯°πŸ˜„πŸ˜

Stephanie
24 september 2021

Heerlijk gegeten! Wij bestellen zeker vaker!

Reactie van Eliya

🀩🌷😍

Schipper
19 september 2021

Heerlijk eten, kwam sneller dan verwacht en ruim voldoende eten. Een aanrader

Reactie van Eliya

😍🌹πŸ₯°

Hilde de Boer
18 september 2021

Super lekker en veel eten. Top!

Reactie van Eliya

πŸ₯°πŸŒΉπŸ˜

Wim
10 september 2021

Heerlijk gegeten,vriendelijke bezorger. Graag tot een volgende keer.

Reactie van Eliya

Bedankt πŸ₯°πŸŒΉπŸ˜

MΓ‘ire Ni Ghallchobhair & Bert Ruiter
25 augustus 2021

Op de terugweg van Groningen naar Enkhuizen, zijn wij bij Elija in Gorredijk gaan eten. Omdat de meeste gasten voor de afhaal komen, is er maar een tafel maar we waren meteen welkom. We bestelden zowel Indische en Iraanse gerechten voor twee en kregen zeer genereuze porties met een overheerlijk Iraanse salade als verrassing erbij. Alles was lekker en wat we niet op kregen werd netjes ingepakt om mee te nemen naar huis waar we er nog een keer van konden genieten. De mensen in Gorredijk en omgeving boffen met zo'n goede kok en zo'n vriendelijke bediening. Bedankt en tot de volgende keer als we bij jullie in de buurt zijn.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Eliya

Hartelijk bedankt πŸ€—β€πŸ˜˜

Annemarie
23 augustus 2021

Het eten was heerlijk !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Eliya

🀩🌷😍

Jan
22 augustus 2021

Nog geen een keer tegen gevallen, Smaakte weer heerlijk πŸ‘Œ

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Eliya

πŸ₯°β€πŸŒΉ

Fernanne Verhoeven
21 augustus 2021

Heerlijk gegeten! Echt top!

Reactie van Eliya

πŸ₯°β€πŸ€—

Izaak Kijlstra
18 augustus 2021

Zeer vriendelijke service, heerlijk eten. De chicken masala was heerlijk, de raita en de salade was heerlijk, en de lassie was hardstikke lekker! Ga zo door! Echt een aanrader!

Reactie van Eliya

❀πŸ₯°πŸŒΉ

Corinne
17 augustus 2021

Erg lekker, vooral de butter chicken. De spinazie was ons wat te zuur, maar rest was heerlijk. Perfecte rijst en lekkere raita. en meer dan genoeg. Enorme naan! Wel tikje aan dure kant helaas. Maar eentje om te onthouden.

Reactie van Eliya

🌹πŸ₯°β€

Joure
10 augustus 2021

Enkele maand geleden was het lekkerder, bestel altijd hetzelfde gerecht maakt smaakt nu al 2 keer anders. Is het overgenomen of andere kok?

Reactie van Eliya

Het is heel verdrietig om zoiets van je te horen. We doen ons best om de smaak van het eten constant te houden en brengen geen wijzigingen aan. We gaan dit zeker onderzoeken en bieden hiervoor onze excuses aan. 🌹😊

Gert
9 augustus 2021

Het was weer heerlijk en meer dan genoeg. Het Iraanse ijs is verrukkelijk.

Reactie van Eliya

😍🌹❀

Fernanne
7 augustus 2021

Heerlijk gegeten, vriendelijke bezorging. Aanrader!

Reactie van Eliya

πŸ₯°πŸŒΉπŸ˜

Janny Boonstra
4 augustus 2021

heerlijk eten,meer dan genoeg je kan er twee keer van genieten.

Reactie van Eliya

😍🌹πŸ₯°

Saskia
3 augustus 2021

Het eten was echt verrukkelijk!!! Echt bijzondere smaken, heel anders dan we ooit gegeten hebben! Fantastisch! Echt een aanrader!!

Reactie van Eliya

Bedankt πŸ₯°β€πŸŒΉ

Sig
1 augustus 2021

Lekker en goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Eliya

🀩🌷😍

Jansma
31 juli 2021

Heerlijk en meer dan genoeg,gaan zeker vaker eten bestellen.

Reactie van Eliya

πŸ₯°πŸŒΉβ€

.
30 juli 2021
Reactie van Eliya

😁πŸ₯°

Bart
25 juli 2021

Goede service, fijne mensen en goed eten!

Reactie van Eliya

Bedankt πŸ₯°πŸŒΉ

Mari
24 juli 2021
Reactie van Eliya

🀩🌷😍

Marco
22 juli 2021
Reactie van Eliya

🀩🌷😍

Ja Andringa
21 juli 2021

Maandag jl. Echt weer heerlijk gegeten. Mijn broer en vrouw hadden de Kofte Curry en de Chicken Tikka Masala en ik en mijn vrouw de Chicken Vindaloo en Chicken Tikka met Nan erbij, Dal soep vooraf, eerlijk is eerlijk we hebben alle vier heel goed gegeten, we hadden ook wat over voor een tweede maaltijd. Veel complimenten voor de service en de kookkunsten 😊β™₯οΈπŸ€—

Reactie van Eliya

Heel erg bedankt voor u vriendelijke en energieke reactie πŸ˜πŸ’žπŸ€—

Annelies van Dijk
17 juli 2021

Ontzettend lekker gegeten, wat een heerlijke maaltijd..!! En het werd lekker snel geleverd, goed warm, netjes en ook nog eens heel leuk verpakt..!!

Reactie van Eliya

Bedankt πŸ˜πŸŒΉπŸ€©πŸ€—

isa
15 juli 2021

ik kreeg een ongeluk en kon mn bestelling niet ophalen. Het eten werd tot aan de deur bezorgd, ookal viel het buiten de beorgzone. Wat een geweldige service. En het eten was ook heel lekker.

Reactie van Eliya

We hopen dat u heel snel u volledige gezondheid krijgt🌹🌹🌹

Will
15 juli 2021

Wederom heerlijk gegeten vanavond. Deze keer Madras met kippenbouten (zonder bot), Tikka Masala met kipfilet en garlic naan. Als extraatje pakora met hete saus, een echte aanrader!

Reactie van Eliya

Bedankt πŸ₯°πŸŒΉπŸ˜

Langezwaag
26 juni 2021

Opnieuw heerlijk gegeten! Uitgebreide mixed grill en ook de kip tikka masala smaakte uitstekend. Met een glimlach bezorgd.

Reactie van Eliya

Bedankt πŸ₯°πŸ˜πŸŒΉπŸ˜‰

Anna
23 juni 2021

Afgehaald bij Eliya, zeer vriendelijke bediening en heerlijk gegeten!! Een aanrader!!

Reactie van Eliya

Bedankt😍πŸ₯°πŸŒΉ

Wessel
23 juni 2021

Ontzettend lekker!! Zeker voor herhaling vatbaar!

Reactie van Eliya

Bedankt😍🌹😘

Marco
18 juni 2021

Zoals altijd weer top!

Reactie van Eliya

Bedankt πŸ˜‰πŸ˜πŸ₯°βš˜

Marco
15 juni 2021

Voor het eerst besteld, heerlijk gegeten. Zeker aan aanrader!

Reactie van Eliya

Heel erg bedankt πŸ₯°πŸŒΉπŸ˜

Jochem
13 juni 2021

Lekkere gerechten en vriendelijke mensen

Reactie van Eliya

Bedankt πŸ₯°πŸ˜πŸŒΉ

Remco
9 juni 2021

Eerste dat wij hier bestelde. Het eten was niet helemaal naar wens, MAAR: we hebben contact opgenomen en dit is op zeer aardige en goede wijze opgelost. We kregen meteen nieuw eten met wat lekkers als extra. Bijzonder vriendelijk. Het eten was toen zeer goed. Dus combinatie van de vriendelijkheid en het eten: 5 sterren.

Reactie van Eliya

Bedankt 😍πŸ₯°βš˜πŸ™ˆπŸ™ˆπŸ™ˆ

Fardau
6 juni 2021

Heerlijk gegeten! Echt een aanrader :)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Eliya

Heel erg bedankt 😍πŸ₯°βš˜

Loes
4 juni 2021

Alweer uitstekend!

Reactie van Eliya

πŸ₯°πŸ₯°πŸ₯°

Jan
30 mei 2021

Top restaurant. Hebben gotredijk als vakantie bestemming gekozen o.a als gevolg goede reviews Eliya. Zeker niet teleurgesteld ook niet in gorredijk trouwens.

Reactie van Eliya

Heel erg bedanktttttttt 😍😍😍πŸ₯°πŸ₯°πŸ₯°βš˜βš˜βš˜

Janny
30 mei 2021

erg lekker,

Reactie van Eliya

Bedankt 😍πŸ₯°βš˜

Lieke
29 mei 2021

We hebben heerlijk gegeten! Erg blij met de ontdekking van dit restaurant. Gaan er zeker vaker heen. Prijs staat goed in vergoeding met al het lekkers dat je er voor terugkrijgt.

Reactie van Eliya

Heel erggggggggg bedankt 😍😍😍πŸ₯°πŸ₯°πŸ₯°βš˜βš˜βš˜

Hilde
28 mei 2021

Goede service, aardige mensen en heerlijk gegeten. De gratis salade erbij was ook heerlijk. De Chicken Korma is een aanrader, grote portie waar je met twee personen van kunt eten.

Reactie van Eliya

Bedankt 😍πŸ₯°βš˜

Jacquelina Woestenburg
27 mei 2021

Super gegeten. Echt heerlijk.

Reactie van Eliya

Heel erg bedankt 😍πŸ₯°βš˜

Mark
24 mei 2021

Heerlijke maaltijd, gewoon 10 minuten vroeger dan verwacht, dikke aanrader.

Reactie van Eliya

Heel erg bedankt 😍πŸ₯°βš˜

Mevr.
21 mei 2021

Genoten van de heerlijke curry, lekker spicy. Salade was spot on. Komen hier zeker voor terug.

Reactie van Eliya

Heel erg bedankt 😍πŸ₯°βš˜

H.J.
18 mei 2021

Lekker eten, flinke porties, vriendelijke mensen.

Reactie van Eliya

Heel erg bedankt 😍πŸ₯°βš˜βš˜βš˜

Langezwaag
16 mei 2021

Heerlijk gegeten! Echt andere smaken die uitnodigen om nog meer van de kaart te proberen. Vlotte bezorging in Langezwaag.

Reactie van Eliya

Heel erg bedaaaaaankt 😍😍😍πŸ₯°πŸ₯°πŸ₯°βš˜βš˜βš˜

An
15 mei 2021

Op alle punten een prim ervaring. Heerlijk eten met verschillende smaak belevingen, ruim voldoende en een medewerker met een volle lach die je het eten keurig verpakt overhandigd. De naam van het geΓ«cht staat op het bakje, ook fijn.. Wat wil je nog meer. We hopen hier nog vaak te komen.

Reactie van Eliya

Heel errrrrrrrrg bedankt 😍😍😍πŸ₯°πŸ₯°πŸ₯°βš˜βš˜βš˜

Juco
14 mei 2021
Reactie van Eliya

Heel erg bedankt 😍πŸ₯°βš˜

Bruinsma
14 mei 2021

Heerlijk gegeten. Een aanwinst voor Gorredijk!

Reactie van Eliya

Heel errrrrrg bedankt 😍😍😍πŸ₯°πŸ₯°πŸ₯°βš˜βš˜βš˜

Visser
11 mei 2021

Wat hebben wij lekker gegeten vanavond! Vriendelijke personeel, helemaal top!

Reactie van Eliya

Heel erg bedankt 😍πŸ₯°βš˜

Ton
8 mei 2021
Reactie van Eliya

Heel erg bedankt 😍πŸ₯°βš˜

Iris Moll
4 mei 2021
Reactie van Eliya

Heel erg bedankt 😍πŸ₯°βš˜

prima bella
1 mei 2021

Het eten stond op tijd klaar, het rook heerlijk de weg terug naar huis en dat maakte enorm hongerig. Het smaakte erg lekker en als verrassing zat er voor ieder een bakje heerlijke salade bij. Echt voor herhaling vatbaar Een aanrader

Reactie van Eliya

Heel erg bedankt 😍πŸ₯°βš˜

Ilse
30 april 2021

Heerlijk eten! De vindalo is echt pittig en heerlijk! Daarnaast is het online bestellen en betalen is een uitkomst. Eliya is een aanwinst voor Gorredijk en omgeving!

Reactie van Eliya

Heel erg bedankt 😍πŸ₯°βš˜

Liesbeth
29 april 2021

Super heerlijk gegeten, grote porties en zeer vriendelijk personeel. Aanrader. Eerste afhaal gelegenheid in de buurt waar "heet" ook daadwerkelijk heet is. Wij komen terug voor meer.

Reactie van Eliya

Heel erg bedankt 😍πŸ₯°βš˜

Jan
19 april 2021
Reactie van Eliya

Heel erg bedankt 😍πŸ₯°βš˜

Jaap
18 april 2021

Echt heerlijk genoten! Bedankt Eliya! Wij zijn zo blij met jullie. We hadden: Kip Tikka Masala, Lam Qorme Sabzi en Garnalen Shirin Meygoo. Daarbij twee naans; een portie Turshi Kalam en een portie Raita. Bij elk gerecht zit sowieso een smaakknaller van jewelste. Een rauwkostsalade met veel munt. Ik ben er gΓ©k op! Een fijne portie gele rijst (los en droge korrel) zit ook bij elk gerecht. De Turshi Kalam was een gok. Het is volgens mij rode kool in het zuur. Het is erg zuur maar ik hou wel van uitgesproken smaken en vond het een leuke aanvulling bij de lekker zoete smaken van de Tikka Masala en Shirin Meygoo. De Raita lijkt een beetje op Tzatziki, maar daamee doe je de Raita, met o.a. gember, toch echt tekort. Het is een werkelijk heerlijke smakende opfrisser op je bord. Helemaal naast een pittige hap. Als toetje hadden we ShirBereng. Een zoete rijstpudding met o.a. melk, suiker, slagroom en kaneel. We hadden er van tevoren niet over nagedacht, maar dit kan natuurlijk z

Reactie van Eliya

Heel erggggggggg bedankt 😍πŸ₯°βš˜

Pedro
16 april 2021

Heerlijk!!

Reactie van Eliya

Heel erg bedankt 😍πŸ₯°βš˜

Gert
15 april 2021

Het was weer heerlijk zoals altijd. En meer dan genoeg om nog een keer van te etenπŸ˜€.

Reactie van Eliya

Heel erg bedankt 😍πŸ₯°βš˜

Masha
13 april 2021

Heerlijk weer gegeten vanavond. Wat een heerlijke maaltijden maken jullie! Zeker ook als vegetariΓ«r is het heerlijk eten voor ons. Dank jullie wel, ook voor de goede service. Wij komen zeker weer!

Reactie van Eliya

Heel erg bedankt 😍πŸ₯°βš˜

boonstra
13 april 2021

het was werkelijk verrukkelijk,voor herhaling vatbaar

Reactie van Eliya

Heel erg bedankt 😍πŸ₯°βš˜

Hart
11 april 2021

lam Vindaloo was goed pittig en erg lekker. bezorging was snel. Netjes

Reactie van Eliya

Heel erg bedankt 😍πŸ₯°βš˜

Hendrik Krist
10 april 2021

Heerlijk gegeten, lekker authentiek. Vriendelijke mensen. Gaan zeker vaker bestellen.

Reactie van Eliya

Heel erg bedankt 😍πŸ₯°βš˜

Juco
8 april 2021

Een aanwinst voor Gorredijk e.o. Eigenlijk verdiend deze keuken, met zeer uitgebreide kaart en sympathieke uitbater, een gezellige restaurantruimte vol tevreden eters. Heerlijk, wat een smaken!

Leonie van den Ende
6 april 2021

Uitstekend, smakelijk eten en zeer vriendelijke ontvangst bij de afhaal. We moesten nog een half uurtje rijden voordat we thuis zouden zijn, maar dankzij jullie goede zorgen was het eten nog zeer warm bij thuiskomst. We hebben er erg van genoten en komen zeker terug.

Reactie van Eliya

Heel ergggggg bedankt 😍πŸ₯°βš˜

Marieke
6 april 2021

Was erg lekker!

Reactie van Eliya

Heel erg bedankt 😍πŸ₯°βš˜

Andringa
4 april 2021

Vandaag hebben we echt heel erg lekker gegeten. De Dal soep was heerlijk, de Naan was verrukkelijk, de Samosa was echt heel lekker. Als hoofdgerecht had mijn vrouw Kip Tandoori die heerlijk mals was, zelf had ik Qorme Sabzi, een lamsgerecht, zo lekker boordevol smaak. Meer dan tevreden kunenn we zeggen dat Eliyah een waardevolle aanwinst is voor Gorredijk. Dank jullie wel voor al het heerlijks vandaag.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Eliya

Heel erg bedankt 😍πŸ₯°βš˜

Amerins
4 april 2021

Erg lekker en gevarieerd authentiek Indisch eten.. Van harte aanbevolen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Eliya

Heel erg bedankt 😍πŸ₯°βš˜

Madelon
4 april 2021

Voor de 2e keer besteld, wederom heerlijk eten!

Reactie van Eliya

Heel erg bedankt 😍πŸ₯°βš˜

f bruinsma
3 april 2021

weer ontzettend lekker, we bestellen elke keer iets anders en het smaakt altijd anders en erg lekker. Top bezorging is ook echt heel goed, op de afgesproken tijdstip en heel erg vriendelijk.

Reactie van Eliya

Heel erg bedankt 😍πŸ₯°βš˜

Antje Bakker
27 maart 2021

Wat een super service (eten werd op afgesproken tijdstip en heerlijk vers en warm afgeleverd) en heerlijk eten! Wat een aanwinst om zo’n restaurant in Gorredijk te hebben.πŸ˜ƒ We hadden een kip en lam gerecht en beide waren zalig. Dankjulliewel mensen van Eliya en tot snel!

Reactie van Eliya

Heel erg bedankt 😍πŸ₯°βš˜

Marco
25 maart 2021

Helemaal top

Reactie van Eliya

Heel erg bedankt 😍πŸ₯°βš˜

Anita
22 maart 2021

Heerlijk! Gaan we vaker doen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Eliya

Heel erg bedankt 😍πŸ₯°βš˜

kroonenberg
21 maart 2021

Voor de Nederlandse smaak wel wat aan de pittige kant.

Reactie van Eliya

Heel erg bedankt 😍πŸ₯°βš˜

Raymond
20 maart 2021

Heerlijk, super smaakvol en ruime porties!

Reactie van Eliya

Heel erg bedankt 😍πŸ₯°βš˜

Leon
19 maart 2021

Zeer pittig, echt lekker. Zeker een aanrader.

Reactie van Eliya

Heel erg bedankt 😍πŸ₯°βš˜

f bruinsma
13 maart 2021

Lekker hoor, de kip was het een beetje droog. Maar verder, voor herhaling vatbaar. Misschien is er teveel keus ;) De bezorging was geweldig, keurig !

Reactie van Eliya

Heel erg bedankt 😍πŸ₯°βš˜

Vinnie
12 maart 2021
Reactie van Eliya

Heel erg bedankt 😍πŸ₯°βš˜

Joost
10 maart 2021
Reactie van Eliya

Heel erg bedankt 😍πŸ₯°βš˜

L Wagenaar
8 maart 2021

Heerlijk gegeten en goed verzorgd. Klantvriendelijk. Een aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Eliya

Heel erg bedankt 😍πŸ₯°βš˜

Frank
7 maart 2021

Weer heerlijk gegeten. Wat is die soep toch lekker.

Reactie van Eliya

Heel erg bedankt 😍πŸ₯°βš˜

Jan
27 februari 2021

Was weer super lekker. Aanrader

Reactie van Eliya

Heel erg bedankt 😍πŸ₯°βš˜

Suzanne
27 februari 2021

Bezorgen aangevraagd op zsm. Ze gaven aan een half uurtje. Ze belden zelf op dat het iets langer ging duren en daarna was het er snel, half uur of 3 kwartier voor dit heerlijke eten in absoluut niet lang wachten. Heel netjes dat ze zelf bellen. En het eten was heerlijk! Butter lam is een aanrader.

Reactie van Eliya

Heel erg bedankt 😍πŸ₯°βš˜

NM
24 februari 2021

Het was heerlijk.

Reactie van Eliya

Bedankt 😍πŸ₯°βš˜

Karin
24 februari 2021

Een verrassende menukaart, met nieuwe en lekkere smaken. Een waardevolle toevoeging op de eetmogelijkheden in Gorredijk. Waar je denkt dat je naar Leeuwarden moet rijden voor een culinair avontuur, is t gewoon om de hoek te vinden. Heel blij mee. En omdat er bij de bestelling een grote bak rijst en een (heerlijke) salade zit, heb je genoeg voor 3/4 man. Kortom, helemaal niet zo duur. Wel even door de aankleding heenkijken, dat is duidelijk nog in opbouw, maar er wordt met liefde en ambacht gekookt, das t belangrijkste!

Reactie van Eliya

Heel ergggggg bedankt 😍πŸ₯°βš˜

Vinnie
22 februari 2021

Heerlijk gegeten

Reactie van Eliya

😍πŸ₯°βš˜

Nora
20 februari 2021

Heerlijk genoten van diverse smaakvolle gerechten. Het voorgerecht sambosa is toch wel mijn favoriet. Absoluut voor herhaling vatbaar!πŸ˜‹

Reactie van Eliya

Heel erg bedankt 😍πŸ₯°βš˜

Frank
18 februari 2021

Wat een lekker eten en snel gebracht. Binnen 45 minuten. Even een belletje dat hij over twee minuten voor de deur staat. De chicken tikka massala is onze favoriet. Romig en zacht.

Reactie van Eliya

Heel erg bedankt 😍πŸ₯°βš˜

We
11 februari 2021
Reactie van Eliya

Heel erg bedankt 😍πŸ₯°βš˜

Bea veenstra
1 augustus 2020

was weer heerlijk

Reactie van Eliya

Heel erg bedankt 😍πŸ₯°βš˜

Bea veenstra
29 juli 2020

was weer super zeker voor herhaling vatbaar

Reactie van Eliya

Bedankt 😍πŸ₯°βš˜

bea
11 juli 2020

vers en heerlijk we bestellen zeker weten weer . netjes verorgd

Reactie van Eliya

Bedankt 😍πŸ₯°βš˜

Berry Westra
28 juni 2020

na een keuze te hebben gemaakt uit de menukaart en voor de optie afhalen te hebben gekozen reed ik rond half 6 richting Eliya. Daar bleek dat er alleen wordt bezorgd, maar de vriendelijke man had net mijn bestelling in de auto dus die kon ik zo meekrijgen. Thuis bleek dat dit een andere bestelling was, dus ik ben weer terug gegaan. De eigenaar had het duidelijk druk, maar hij zou de goede bestelling nog langs komen brengen. Dit is uiteindelijk niet meer gebeurd, dus we hebben het gerecht gegeten dat niet voor ons was bestemd. Het was heerlijk klaargemaakt, maar ja niet onze uiteindelijke keuze. Dit kan natuurlijk gebeuren, maar 2 tips van onze kant: Het telefoonnummer doet het niet, dat is wel handig om te verbeteren. Via de site kun je kiezen voor zelf afhalen, maar dit is dus niet mogelijk. Voor de rest een prima zaak met goed eten!

Reactie van Eliya

Bedankt 😍πŸ₯°βš˜